تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: پیگیری حادثه معدن طبس در اولویت رئیس‌جمهور است

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: رئیس‌جمهوری پس از بازگشت به ایران در اولین لحظات در جریان اقدامات صورت‌گرفته درباره حادثه معدن طبس قرار گرفت و دستورات لازم را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 27
کد خبر: ۲۵۸۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد گلزاری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس درباره آخرین وضعیت پیگیری دولت در زمینه ریزش معدن در طبس، نوشت:

«سیاست ما در شورای اطلاع رسانی دولت وفاق ملی، رساندن صدای بی‌صدایان به گوش دولتمردان و کمک به شکل‌گیری تصویر درست و واقعی از حقیقت در جامعه است. باور داریم انعکاس درست و دقیق اخبار می‌تواند مسئولان را در رفع کاستی‌ها کمک کند.

پس از وقوع حادثه غمبار معدن طبس، همکاران رسانه‌ای در رسانه‌های مختلف به محل حادثه رفته و روایت‌های خود را نوشتند. سیاست همه ارکان دولت، پیگیری همین مسائل بوده و در همه ساعات پس از حادثه درگیر هماهنگی‌های بین بخشی برمبنای مشاهدات و کاهش مشکلات بودیم.

رئیس‌جمهور محترم پس از بازگشت به کشور در اولین لحظات در جریان اقدامات صورت‌گرفته درباره این حادثه قرار گرفتند و دستورات لازم را درباره این مسئله صادر کردند و منتظر گزارش هیات بررسی حادثه برای پیگیری‌های بیشتر هستند.

وزارتخانه‌های بهداشت، کار، کشور و صمت پیگیر حقوق کارگران مظلوم و خانواده‌های داغدیده هستند. بخشی از کار هم در اختیار نهاد‌های دیگر مانند قوه قضاییه است که هماهنگی‌های لازم نیز انجام شده و دوستان ما در قوه‌قضاییه نیز با همدلی در صدد حل مسائل هستند. خانم‌ها فرخه و محمودی و آقای هادیان روایت‌های خود از حادثه را نوشتند.

ما در شورای اطلاع‌رسانی این آمادگی را داریم که این ۳ خبرنگار را به همراه یک نفر از شورای اطلاع‌رسانی به منطقه اعزام کنیم تا پیگیر چند و، چون اقدامات باشند.

ضمن قدردانی از همه همکاران رسانه‌ای دغدغه‌مند و دلسوز، اعلام می‌کنیم که در مسیر کشف حقیقت و رفع مشکلات در کنار شما هستیم.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر